HR Officer - Talent Acquisition and Development - SPIE
Fonction : Non définie
Lieu : Non défini
Publiée : 29-08-2022
Date de début : Fri, 26 Aug 2022 22:13:19 Z
Date de fin : 26 09 2022
Niveau d’expérience pour ce poste :
Rémunération comprise entre € et € par
Poste nécessitant d’avoir un Permis B : Non
Référence interne : 73366&290822
Description de l'offre
Entité : SPIE Belgium aide ses clients d'une part à concevoir et réaliser leurs équipements techniques et d'autre part, à exploiter et assurer la maintenance de leurs installations.
Métier : Toutes fonctions support
Type de contrat : Durée indéterminée
Description du poste :
Het HR Team North van SPIE Belgium zoekt een HR Officer om, vanuit onze vestiging in Geel, de HR processen van de organisatie uit te voeren, op te volgen en mee te optimaliseren. Je geeft begeleiding en advies aan de lokale operationele managers wat betreft het HR beleid in hun afdelingen, meer specifiek op vlak van instroom, opvolging, ontwikkeling en begeleiding van onze talenten. • Je wordt lid van het HR team Regio North, dat als Business Partner fungeert voor de verschillende Business Units van SPIE Belgium in regio Antwerpen - Kempen. Je plaats van tewerkstelling is in onze vestiging te Geel. Je rapporteert aan de HR Business Partner regio North. • Je bent verantwoordelijk voor het beheer en opvolging van de processen rond het Aantrekken, Rekruteren en Selecteren van medewerkers voor onze vestiging in Geel. • Je volgt de key recruitment figures op • Je neemt daarnaast ook verantwoordelijkheid voor of werkt actief mee aan verschillende HR processen en projecten met betrekking tot de introductie, integratie, ontwikkeling, evaluatie, mobiliteit en retentie van ons personeel met als doel het identificeren, aanwerven, ontwikkelen en behouden van de talenten in onze organisatie. Je neemt daarbij zelfstandig of in teamverband een aantal processen en projecten voor je rekening. • Vanuit jouw expertise en ervaring in deze domeinen geef je professionele HR service en advies aan de lokale managers van de afdelingen. • Je bent een echte ambassadeur van een sterk werkgeversmerk, neemt deel aan de ontwikkeling van de attractiviteit van SPIE op de arbeidsmarkt en aan het versterken van het gevoel van verbondenheid van de +500 medewerkers van SPIE Regio Noord.

Als HR officer ben je een echte partner voor onze afdelingsvernatwoordelijken. Door je ervaring binnen HR ben je in staat hen te adviseren binnen de dagelijkse activiteiten. Door je proactiviteit en communicatieve vaardigheden ben je een gerespecteerde gesprekspartner en bouw je samen met onze business de afdelingen verder uit. Je bent in het bezit van een Master diploma in een Menswetenschappelijke richting (HR, Psychologie, Sociale Wetenschappen, …) en kan een geslaagde eerste ervaring in Talent Acquisition voorleggen. Ervaring in andere HR Talent processen is een pluspunt. Je bent gepassioneerd door werken met en voor mensen. Daarbij wens je een rol op te nemen met een focus op Talent. Je hebt affiniteit met en interesse in de nieuwste Talent Acquisition technieken Je kan een breed (sociaal) netwerk uitbouwen en onderhouden Je kan out-off-the-box denken en neemt het initiatief om creatieve oplossingen aan te reiken om de instroom en retentie te verbeteren in een knelpuntberoepenmarkt. Je kan zowel zelfstandig als in team werken Je bent resultaat- en klantgericht en kan de operationele behoeften omzetten in concrete oplossingen Je bent perfect Nederlandstalig. Kennis van Frans en Engels is een pluspunt.
Lieu de travail : Herentalseweg 48, 2440 Geel
Langue / Niveau :
Néerlandais : D-Maitrise professionnelle complète
Profil du candidat