Storingstechnieker HVAC / Haven van Antwerpen - SPIE
Fonction : Non définie
Lieu : Non défini
Publiée : 12-11-2022
Date de début : Fri, 11 Nov 2022 23:11:38 Z
Date de fin : 11 12 2022
Niveau d’expérience pour ce poste :
Rémunération comprise entre € et € par
Poste nécessitant d’avoir un Permis B : Non
Référence interne : 87320&121122
Description de l'offre
Entité : SPIE Belgium aide ses clients d'une part à concevoir et réaliser leurs équipements techniques et d'autre part, à exploiter et assurer la maintenance de leurs installations.
Métier : Facility Management / Maintenance
Type de contrat : Durée indéterminée
Description du poste :
Voor de afdeling Building Projects HVAC Geel, specialist in installatie, onderhoud en beheer van verwarming- en ventilatiesystemen, airconditioning, koeling en sanitaire installaties, zijn wij op zoek naar versterking van ons team in de regio Antwerpen met een Storingstechnieker HVAC. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en herstellingen van HVAC installaties bij verschillende klanten in jouw regio. Een job vol afwisseling en toffe collega’s bij een 14-voudig Top Employer. Waar zal jij in uitblinken?  Opzoeken en oplossen van elektrische, regeltechnische en eventueel koel- en verwarmingstechnische storingen. Uitvoeren van herstellingen en installaties, voornamelijk op vlak van elektrische componenten en regeltechnische sturingen. Administratieve afhandeling van de opdrachten. Communicatie met de klant. Interesse in deze vacature? Solliciteer online via www.spiewerftaan.be Voor meer info kan u steeds terecht bij Joris Brems - 014 56 20 10

Als Storingstechneiker HVAC kan je goed met alle mensen om. Je houdt ervan om met verschillende zaken nauwkeurig en tegelijk bezig te zijn. Zels als er wat druk bij komt kijken. Je hebt al enkele jaren ervaring in een gelijkaardige functie. je hebt kennis van de verschillende deelgebieden van HVAC (ventilatie, verwarming en koeling) en hebt een uitgebreide elektrische en mechanische kennis. Kennis van sanitair is zeker meegenomen.  Je kan zelfstandig en georganiseerd werken en functioneert ook goed in teamverband Kwaliteit en veiligheid vind je heel belangrijk. 
Lieu de travail : Scheldelaan, antwerpen
Langue / Niveau :
Néerlandais : C-Maitrise professionnelle usuelle
Profil du candidat